SOLICITA INFORMATII
LA TELEFON 0721856110

Cum cumpar

Procesul de cumparare de pe site-ul www.tabaqueria.ro este unul simplu.

Se selecteaza produsul dorit

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul „ADAUGA IN COS„. Veti putea accesa pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi urmand legatura „VEZI COSUL” (sau oricand accesand iconita cosului de cumparaturi din coltul din dreapta sus) , unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati, sa renuntati la unul dintre produse sau sa stergeti intreaga lista.

Informatii pentru expediere

Avand produsele dorite in cosul de cumparaturi, apasati pe butonul „CONTINUA PLATA” unde se completeaza datele dumneavoastra pentru facturare. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea „Livrare la o alta adresa” si introduceti informatiile dorite. In partea de jos a formularului de introducere a datelor se stabileste un nume de utilizator si o parola pentru contul dumneavoastra, date cu care va puteti accesa ulterior contul de pe site-ul Tabaqueria pentru a face noi cumparaturi fara sa mai introduceti din nou datele, in cont fiind disponibile si informatii cu privire la activitatea anterioara pe site la „Comenzi recente„.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, dupa ce folositi campul „Note comanda” care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare si dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul „PLASEAZA COMANDA„.

Vom primii comanda dumneavoastra pe e-mail si in cel mai scurt timp posibil, va vom contacta telefonic pentru a verifica inca odata daca produsele dorite au fost corect alese, daca adresa de livrare este buna si veti primi informatii referitoare la timpul de livrare.