Cine suntem noi

LIKE VOGUE SRL desemnată aici sub denumirea „Tabaqueria”, este o societate comercială organizată în baza legii române, cu sediul social in orașul Petrila având codul de inregistrare fiscala RO 30396960  înregistrată la Oficiul Registrului Comertului din Petrosani. cu nr. J20/585/2012 capital social subscris si varsat 200 lei, telefon 0721.856.110, e-mail tabaqueria@yahoo.com.

În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Ce se intelege prin date personale?

Datele personale sunt orice fel informații prin care o persoană este identificată sau poate fi identificată, atât direct (de exemplu, prin identificatori precum nume și prenume), cât și indirect (de exemplu, o adresă de e-mail). 

Ce se înțelege prin prelucrarea de date personale?

Prelucrarea semnifică operațiunea, multitudinea sau succesiunea de operațiuni care se efectueaza asupra unor date cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea (de exemplu, prin intermediul unor formulare),înregistrarea pe diverse suporturi, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, alaturarea ori combinarea, transmiterea sau dezvaluirea catre terti, stergerea sau distrugerea.

Ce categorii de date personale prelucrăm și prin ce mijloace?

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Spre exemplu, primim informații de la dvs.atunci când:

– vă creați un cont pe site-ul tabaqueria.ro și ne oferiți informatii precum numele și adresa d-voastră de e-mail;

– plasați o comandă și ne furnizații informații precum adresa de livrare, numărul de telefon sau metoda de plată aleasă  

De asemenea, prelucrăm date personale și in mod automat. Spre exemplu, vizitatorii tabaqueria.ro trimit automat la navigarea oricarei pagini a site-ului o serie de date tehnice cum ar fi adresa IP, tipul browser-ului, sistemul de operare etc. Folosim astfel de date pentru a studia statisticile referitoare la navigarea pe site, în scopul îmbunătățirii experienței vizitatorilor acestuia.

Alte date tehnice sunt colectate prin intermediul fișierelor de tip cookies, atunci cand vizitezi tabaqueria.ro sau interacționezi cu reclamele noastre întâlnite la navigarea pe internet. 

În ce scopuri prelucrăm date personale?

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor Tabaqueria în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

1) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Tabaqueria;

2) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

3) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

4) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

5) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

6) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile Tabaqueria.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Tabaqueria și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

 Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

 Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Tabaqueria față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări realizăm prelucrări de date personale?

În prezent, prelucrăm datele d-voastră cu caracter personal numai pe teritoriul Uniunii Europene.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Tabaqueria. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor. 

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului Tabaqueria. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi legate de datele personaleDetalii
Accesul la datePoti sa ne soliciti:• sa confirmam daca iti prelucram datele cu caracter personal;• sa iti punem la dispozitie o copie a acestor date;• sa iti oferim informatii despre datele tale personale, cum ar fi de exemplu datele detinute, scopurile in care le utilizam, daca le divulgam unor terti si cui anume, daca le transferam in afara granitelor si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi ai cu privire la ele, cum poti face o plangere si cui o poti adresa, de unde am obtinut datele tale.
Rectificarea datelorIti oferim in contul Tabaqueria posibilitatea sa corectezi aceste informatii in mod liber. Dar poti si sa ne soliciti sa rectificam sau sa completam datele tale personale, atunci cand consideri ca acestea nu corespund realitatii. Este posibil sa incercam sa verificam acuratetea datelor inainte de a le rectifica.
Stergerea datelorPoti sa ne soliciti sa iti stergem datele personale in situatia in care:• acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate; sau• ti-ai retras consimtamantul, in cazul in care prelucrarea avea ca temei legal consimtamantul tau; sau• dai curs unui drept legal de a te opune prelucrarii; sau• datele au fost prelucrate ilegal; sau• ne revine o obligatie legala in acest sens.Este bine sa stii ca nu avem obligatia sa ne conformam solicitarii de stergere a datelor tale personale in cazul cand prelucrarea este necesara:• pentru respectarea unei obligatii legale; sau• pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.Desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care ti-am putea refuza solicitarea de stergere a datelor personale, pot exista si alte imprejurari in care nu suntem obligati sa dam curs unei astfel de solicitari.Sa ai in vedere ca inaintea trimiterii unei solicitari de acest gen sa iti descarci din cont si sa iti salvezi local toate documentele ce insotesc comenzile efectuate la Tabaqueria (de exemplu, facturi sau certificate de garantie), indiferent daca factura fiscala aferenta acestora a fost emisa pe numele tau sau pe numele unei alte persoane fizice sau juridice. In caz contrar, vei pierde accesul la aceste documente.
Restrictionarea prelucrariiPoti sa ne soliciti o restrictionare a prelucrarii datelor tale personale in cazul in care:• contesti exactitatea lor (vezi detaliile legate de rectificarea datelor), pentru a ne permite sa efectuam verificarile necesare; sau• prelucrarea este ilegala, insa nu doresti ca datele sa fie sterse; sau• datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care a fost realizata prelucrarea, dar ai nevoie de acestea pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau• ti-ai exercitat dreptul de a te opune prelucrarii, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza in respectivul caz este inca in desfasurare.Este bine de stiut ca putem continua sa folosim datele tale personale in urma unei solicitari de restrictionare a prelucrarii, in cazurile cand:• avem consimtamantul tau; sau• pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau• pentru a proteja afectarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelorPoti sa ne soliciti sa iti furnizam datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit prin mijloace automate. Sau poti sa ne soliciti, daca este tehnic posibil, ca datele tale personale sa fie portate direct catre un alt operator, dar numai atunci cand:• prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau, ori pe incheierea sau executarea unui contract cu tine; si• prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozitia la prelucrareIn cazul in care consideri ca drepturile si libertatile tale fundamentale prevaleaza in situatia unei prelucrari a datelor tale personale avand ca temei legal un interes legitim al nostru, poti sa te opui in orice moment acestei prelucrari.De asemenea, te poti opune oricand prelucrarii datelor tale in scop de marketing direct (inclusiv crearii de profiluri), fara a fi necesara invocarea vreunui motiv pentru aceasta solicitare. Vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
Luarea de decizii automateNu luam decizii automate sau de creare de profiluri care sa aiba efecte juridice ori alt efect semnificativ. 

 Puteti contacta in orice moment Responsabilul Tabaqueria cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: tabaqueria@yahoo.com sau

– prin poștă sau curier la adresa: Str. 1 Decembrie 1918, nr.120 Parter
Loc.Petroșani, Jud.Hunedoara – cu mentiunea în atenția Responsabilului Tabaqueria cu protecția datelor.